Woning Huren

advertenties

Wilt u een woning huren in Velsen-IJmuiden? Het aanbod is beperkt. Het kan zijn dat u opzoek bent naar een eengezinswoning die u samen met uw partner en/of kinderen wilt gaan betrekken.

Diverse huurwoningen aangeboden in IJmuiden, Velsen-Zuid en Velsen-Noord.
De Firma Huurstunt is er voor ieder type gezin om een geschikte huurwoning te vinden! Neem daarom een kijkje op de website en ontdek het aanbod dat wij hebben.

De voordelen van het huren van een woning
Relatief ruime en vooroorlogse woningen in de duindorpen, woningen in het centrum of aan de rand van IJmuiden. Met het strand, recreatiegebied Spaarnwoude en het nationaal park Zuid-Kennemerland in de omgeving, is Velsen een veelzijdige gemeente waar het goed wonen is!
Hoewel het aanbod beperkt is worden er regelmatig nieuwe woningen geplaatst. U kunt onbeperkt reageren op het huurwoningaanbod dat Huurstunt beschikbaar heeft. Het grote voordeel van het huren van een woning via Huurstunt is dat u de bemiddelingskosten bespaart!

Overzichtelijke woningprofielen
Via de site krijgt u een duidelijk overzicht met alle kenmerken van de aangeboden huurwoningen. U krijgt direct de huurprijzen per maand van de woningen, studio’s of appartementen te zien. Zo kunt u dus rustig achter uw computer diverse huurwoningen bekijken en een woning zoeken die het beste bij uw wensen past.

Bekijk het woningaanbod in IJmuiden, Velsen-Zuid en Velsen-Noord.


Heeft u meer interesse in kopen, bereken hier uw hypotheek!

advertenties